تفاوت ماشین لباسشویی موتور گیربکسی و موتور تسمه ای
تفاوت ماشین لباسشویی موتور گیربکسی و موتور تسمه ای

 ماشین های لباسشویی در دو نوع تسمه ای و گیربکسی طراحی و تولید شده و به بازار مصرف عرضه میگردند. ماشین های لباسشویی دون تسمه که آنها را با نام ماشین های لباسشویی گیربکسی نیز می شناسید، جدیدترین تکنولوژی عرضه شده به بازار هستند که در آنها موتور موجود در ساختار دستگاه به طور مستقیم به مخزن متصل شده است. مدتی است که در بازار لوازم خانگی لباسشویی های دایرکت درایو (Direct Drive) یا لباسشویی بدون تسمه ظاهر شده است موتور های دارکت درایو یا انتقال مستقیم حرکت ،در واقع همان موتورهای پنکه سقفی هستند ، با این تفاوت که جریان برق در این موتورهای دایرکت درایو لباسشویی مستقیم یا DC می باشد . و برای راه اندازی آن هم به برد راه انداز یا درایور (Driver )  نیاز دارند. در این موتور ها سیم پیچ استاتور درون روتور ثابت و روتور که یک بشقاب آهنی ۳۵ سانتی هست در داخل خود ۲۰ آهنربا دارد ، که این آهنربا ها بوسیله استاتور تحریک شده و موتور شروع به چرخیدن میکند .این روتور مستقیم به شفت درام لباسشویی متصل می باشد .

تفاوت لباسشویی موتور تسمه ای و گیربکسی

آشنایی با ماشین لباسشویی تسمه ای

ماشین لباسشویی تسمه ای سیستم ساده ای داشته و به سادگی تعمیر می شوند. این دسته از ماشین های لباسشویی از نظر بالانس شدن نیز مشکلات چندانی ندارند. تنها برتری ماشین لباسشویی تسمه ای به نوع بی تسمه آن قیمت خرید کمتر آن است گفتنی است که هزینه تعمیر ماشین لباسشویی تسمه ای در مقایسه با ماشین های لباسشویی فاقد تسمه کمتر است و این یکی از مهم ترین مزایای این نوع ماشین لباسشویی می باشد. ماشین های لباسشویی تسمه ای به نسبت نوع بدون تسمه دارای لرزش بیشتری هستند. سر و صدای ایجاد شده در این دسته از ماشین های لباسشویی بیشتر بوده و این موضوع از وجود تسمه ای که موجب ایجاد اتصال میان موتور و دیگ می شود، ناشی می شود. از دیگر معایب ماشین های لباسشویی تسمه ای می توان به تعویض تسمه در برخی مواقع اشاره نمود.

ماشین لباسشویی تسمه ای چگونه کار می کند؟

هر ماشین لباسشویی از قطعات مختلفی تشکیل می شود که همه ی آنها در کنار هم به شست و شوی البسه می پردازند هیدرواستات، شیر برقی، میکروسوئیچ، موتور الکتریکی، المنت، ترموستات، تایمر و پمپ تخلیه از اجزای مختلف ماشین لباسشویی در مدل های مختلف می باشند.اما در بعضی لباسشویی ها قطعه ی دیگری به نام تسمه وجود دارد که میان دو پولی لباسشویی قرار می گیرد که با اتصال به موتور و دیگ ماشین لباسشویی باعث چرخش دستگاه می گردد تسمه ها نیز دارای دسته بندی مختلفی می باشند که از نظر شکل به چهار نوع تسمه ذوزنقه ای شکل، تسمه شیاردار، تسمه تایم یا تسمه دندانی و تسمه ذوزنقه ای شکل دندانی تقسیم بندی می شوند. از نظر اندازه نیز تسمه ها را در انواع تسمه های A، B و D طبقه بندی می کنند که تسمه A دارای کوچکترین اندازه می باشد.

آشنایی با ماشین لباسشویی بدون تسمه (گیربکسی)

ماشین لباسشویی های بدون تسمه نسل جدید این دستگاه ها هستند که در ساخت آنها از به روزترین فناوری ها و تکنولوژی ها بهره گرفته شده است. این نوع ماشین های لباسشویی دارای قابلیت ها و ویژگی هایی هستند که استفاده از آنها را مقرون به صرفه کرده است و خانواده ها با توجه به این ویژگی ها تمایل زیادی به خرید آنها نشان می‌دهند. در ساختمان آنها از هیچ اتصال تسمه ای استفاده نشده که به طبع آن دارای یک سری تفاوت های اساسی با مدل های تسمه دار می باشند حذف تسمه از ساختار موتورها راندمان آن ها را تا حد قابل توجهی افزایش می دهد. تعادل وزن موتور بر روی شفت درام ماشین لباسشویی از بروز لرزش و سر و صدا در آن جلوگیری به عمل می آورد  وجود قابلیت های مدرن در این نوع محصول سبب تاثیر در قیمت آن نیز شده است.

لباسشویی تسمه دار و بدون تسمه

موتور inverter direct drive در ماشین لباسشویی گیربکسی

این موتورها فاقد تسمه هستند. با توجه به عدم وجود تسمه، موتور Direct Drive مستقیما دیگ را چرخانده، لرزش و صدای دستگاه را پائین آورده و عمر ماشین لباسشویی را بیشتر می‌کند. همچنین حذف تسمه و تجهیزات جانبی علاوه بر کاهش انرژی مصرفی، فضای داخلی ماشین و ظرفیت شستشو را افزایش می‌دهد. ظرفیت شستشوی بالاتر نیز سبب می‌گردد در هر بار استفاده از ماشین لباسشویی شما بتوانید حجم بیشتری از البسه را با اندازه‌های بزرگ‌تر مانند پتوها و ملحفه، به راحتی و با مصرف انرژی کمتر شستشو دهید.

لباسشویی تسمه ای یا گیربکسی

تفاوت لباسشویی گیربکسی و تسمه ای بسیار ساده و آشکار است. همانطور که اشاره شد در لباسشویی های گیربکسی، تسمه به طور کامل حذف شده و موتور مستقیما به دیگ متصل شده است اما در لباسشویی های تسمه ای موتور به وسیله تسمه به دیگ متصل شده که رابط  تسمه در این میان باعث کاهش قدرت راندمان دیگ و همچنین افزایش لرزش در هنگام شستشوی لباس ها و پارچه ها می شود.

مزایا و معایب لباسشویی گیربکسی

  •     قدرت و سرعت بیشتر در چرخش دیگ برای شستشوی بهتر پارچه و لباس ها
  •     لرزش لباسشویی را به میزان قابل توجه ای کاهش می دهد و می توان گفت که بدون لرزش هستند.
  •     میزان تولید صدا در آنها بسیار کم شده است.
  •     فضای دیگ برای ذخیره سازی پارچه و لباس در لباسشویی های بدون تسمه بیشتر است.
  •     میزان گزارش خرابی در آنها بسیار کم است.
  •     عمر و ماندگاری بیشتری دارند.
  •     میزان مصرف برق کمتری دارند.
  •     به سبب بهره وری از فناوری های پیشرفته از دقت بیشتری برای شستشوی پارچه و لباس ها برخوردار هستند.
  •     در صورت خرابی، هزینه تعمیر لباسشویی های بدون تسمه سنگین خواهد بود.
  •     از قیمت بالاتری به نسبت لباسشویی های تسمه ای برخوردار هستند.

مزایا و معایب لباسشویی تسمه ای

  •     از قیمت مناسبی برخوردار هستند.
  •     تعمیر لباسشویی تسمه ای هزینه بالایی را در بر نخواهد داشت.
  •     لرزش بالایی را در هنگام شستشو دارند.
  •     میزان مصرف برق در آنها بیشتر است.
  •     تولید صدای بیشتری دارند.
  •     از قدرت کمتری برای چرخش دیگ برخوردار هستند.

مزایا و معایب لباسشویی تسمه دار و بدون تسمه

جمع بندی

در این مطلب معایب و مزایای لباسشویی‌های تسمه دار و بدون تسمه را بررسی کردیم که با توجه به توضیحات بالا مشخص شد که کدام نوع لباسشویی بهتر از دیگری است. در واقع لباسشویی‌های بدون تسمه ‌اینورتر به دلیل آخرین تکنولوژی‌های روز دنیا، مزایای بسیاری بیشتری برای خانواده‌ها خواهند داشت؛ اما اگر از آن دست افرادی هستید که بودجه کافی برای خرید چنین دستگاه‌هایی را ندارید، لباسشویی‌های تسمه‌ای گزینه پیش روی شما خواهند بود. ضمن اینکه گفته می‌شود عمر لباسشویی دایرکت درایو بیشتر خواهد بود، زیرا نمی‌توان این موضوع را کتمان کرد که تسمه به مرور زمان فرسوده خواهد شد و می‌تواند عملکرد موتور را تحت تاثیر قرار دهد بنابراین نیاز است هر 5 سال یک‌بار این تسمه‌ها را عوض کنید

جهت اطلاعات بیشتر و خرید انواع لباسشویی های روز دنیا با ما درفروشگاه آنلاین مجی کالا همراه باشید.

لیست بروزترین قیمتهای لباسشویی درمجی کالا

 

ارسال نظر
نام و نام خانوادگی:
Email:
وبسایت:
نظر:
Captcha